Spar

Ne boste verjeli, koliko jih vsak dan spečejo samo v tej pekarni!
zurnal24.si
sreda, 26. februar 2025 ob 05:30
Celoten postopek priprave krofa, od testa do končnega izdelka, traja tri ure, kar vključuje 10 minut mešanja, 20 minut oblikovanja ter vzhajanja in cvrtja, ki traja 2 uri in 30 minut.
 
Naprave, ki jih potrebuje vsak (pametni) dom
Računalniške novice
torek, 25. februar 2025 ob 09:35
Tega se morda niti ne zavedate, a velika verjetnost je, da ste svoj prvi korak za vzpostavitev pametnega doma že naredili. Vsaj eno, če ne že celo več, pametno napravo, ki je temelj vsakega...
 
Pekarna SPAR bo v času pusta dnevno pripravila 43 tisoč svežih krofov, skupno pa kar 380 tisoč
Maribor24.si
ponedeljek, 24. februar 2025 ob 11:22
Za njihovo pripravo bodo porabili 17 ton moke, 9 ton mareličnega polnila in 2 toni sladkorja za posip.
 
Zara Celje se zapira / Trgovina Zara v Citycentru Celje se zapira, Slovenija bo ostala s tremi Zara trgovinami
Blogi
petek, 21. februar 2025 ob 02:14
Zara Celje se zapira, je informacija, ki so jo za portal Siol.net potrdili v regionalni pisarni družbe Inditex. Zara v...
 
Kako nastaja v tem hipu najbolj priljubljena slaščica #foto #video
SiOL.net
četrtek, 20. februar 2025 ob 19:18
V Sparovi pekarni v Ljubljani smo si ogledali celoten postopek priprave trenutno najbolj priljubljene slaščice. V najbolj norčavem času leta peki in slaščičarji naredijo 380 tisoč mareličnih...
 
Živila tik pred iztekom roka uporabnosti - So cene nižje? Koliko dni so še uporabna?
Lokalno.si
četrtek, 20. februar 2025 ob 10:00
Zaradi višjih cen hrane in prizadevanj za zmanjšanje količine odpadkov postajajo živila, ki so pred iztekom roka uporabnosti, vse bolj privlačna za potrošnike. Podatki o tem, koliko cenejša so, koliko dni jih še loči do roka uporabnosti in ali so dovolj dobro razstavljena, so zato...
 
240 izdelkov prejelo znak odlične kakovosti
Svet 24
ponedeljek, 17. februar 2025 ob 12:11
GZS - Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij je kar 240 izdelkom podelila zlata priznanja za odličnost s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian